Recent

Redirect si Statistici

Welcome, Guest. Please login or register.
6 Jun 20, 08:09:55

Login with username, password and session length

Members
Stats
  • Total Posts: 24927
  • Total Topics: 1781
  • Online Today: 11
  • Online Ever: 115
  • (27 Aug 12, 02:49:24)
Users Online
Users: 0
Guests: 3
Total: 3

Author Topic: LANpocalypse - LANparty World of Tanks, Team Fortress 2, Heroes of Newerth, Flat  (Read 2202 times)

Offline Anderson

  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1691
Anuntul nu-mi apartine, l-am primit si eu insa cred ca e interesant sa promovam evenimentele din domeniul Jocurilor (care dupa cum stiti, pe afara sunt extrem de populare)

Quote
Dupa lungi asteptari va ofer surpriza promisa. Enjoy!  :D

Overheat.ro, impreuna cu Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica si Asociatia Forum IT, sub patronajul Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO va invita pe data de 23-24 februarie 2013 la primul LAN Party marca Overheat, adresat tuturor pasionatilor de jocuri video.

LANpocalypse va da startul competitiilor la ora 11.00, evenimentul avand loc la etajul 3 al Facultatii de Matematica si Informatica în cadrul Universitatii din Bucuresti (Bulevardul Regina Elisabeta 4-12).

Creat din pasiune, LANpocalypse vrea sa reprezinte un spatiu de destindere adresat tuturor celor care degusta din plin jocurile video si doresc sa fie campioni la World of Tanks, Team Fortress 2, Heroes of Newerth, FlatOut.

Pentru pasionatii de racing vom avea un concurs special de Formula 1 organizat pe doua simulatoare Playseat Red Bull Racing care ofera jucatorului o pozitie de condus identica cu aceea dintr-un monopost de Formula 1.

Cei care nu se pot desprinde de propriile laptopuri nu vor fi uitati, acestia beneficiind de sala “Ad-hoc Laptop LAN”, în care pot încinge cele mai tari partide de gaming în jocurile lor preferate!

Spectatorii evenimentului vor fi de asemenea primiti calduros în comunitatea LANpocalypse, acestia putand participa la tombole organizate din ora în ora, prilej în care au sansa de a pleca acasa cu unul din sutele de premii, printre care se numara si un tur al Studioului Ubisoft, articole promotionale oferite de Bitdefender, precum si editiile de colectie ale celor mai noi titluri marca Ubisoft.

Înscrierile se vor putea face începand de luni, 18 februarie pe http://www.Overheat.ro/lanpocalypse si se vor încheia în data de 22 februarie, ora 15.00. Lista concurentilor si a rezervelor va fi publicata la aceeasi adresa web în data de 22 februarie, la ora 20.00.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment si modalitatea de înscriere, vizitati pagina web http://www.Overheat.ro/lanpocalypse

Partenerii acestui eveniment sunt: Red Bull, Wargaming.net, Ubisoft, Bitdefender, Activision, Facultatea de Matematica si Informatica, Softbinator, USR, Start UB.