Recent

Redirect si Statistici

Welcome, Guest. Please login or register.
26 Jun 19, 01:16:34

Login with username, password and session length

Members
Stats
  • Total Posts: 24920
  • Total Topics: 1781
  • Online Today: 5
  • Online Ever: 115
  • (27 Aug 12, 02:49:24)
Users Online
Users: 0
Guests: 5
Total: 5

Author Topic: Problema retea  (Read 3501 times)

Offline Darky

  • CS Admin
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 98
Problema retea
« on: 7 Jan 13, 18:09:12 »
Vreau sa am internet pe telefon de la pc prin cablu de date am urmarit un tutorial dar la acel individ la retea ii aparea asa:


Uploaded with ImageShack.us

Si mie imi apara doar asa:


Uploaded with ImageShack.us


Acum ce vreau sa va intreb, ar trebui sa instalez ceva anume sa imi apara si mie ca in prima poza?

Multumesc anticipat!!!!!

Offline C

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
Re: Problema retea
« Reply #1 on: 8 Jan 13, 17:13:49 »
Daca ai un device cu Android 2+, cu Root deblocat, poti folosi tehnica Reverse Tethering

Offline gA

  • gA
  • Full Member
  • *
  • Posts: 172
Re: Problema retea
« Reply #2 on: 8 Jan 13, 17:29:19 »
share iti apare cand ai alte conexiuni de tip dialup sau mai multe placi de retea. nu e clar din fereastra aia daca tu ai doar placa de retea sau si conexiunea (placa de retea sau dial up modem) virtuala necesara pt net prin telefon.

Offline Darky

  • CS Admin
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 98
Re: Problema retea
« Reply #3 on: 8 Jan 13, 18:09:19 »
Chiar daca am telefonul bagat si imi apare inca o retea pe langa local area tot nu imi apare ca la el.Telefonul e root-at sharing de internet am dat am setat ip-urile dar cand folosesc aplicatia din telefon"terminal emulator" ca sa fac revers nu imi gaseste reteaua...
De 4 zile ma tot chinui dar fara rezutat :(

Offline C

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
Re: Problema retea
« Reply #4 on: 8 Jan 13, 18:17:37 »
Darky, daca ai urmat in tocmai tutorialul asta, nu are cum sa nu-ti mearga...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345

Si eu am facut reverse, dar aveam maxim 20 kbps asa ca am renuntat si mi-am luat un router wireless :) ;)

Offline Darky

  • CS Admin
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 98
Re: Problema retea
« Reply #5 on: 8 Jan 13, 19:02:26 »
am urmarit cel de pe video... http://www.videotutorial.ro/?p=7413
Acum il incerc pe al tau sa vad ce rezultat o sa am. ms

Offline parazitu

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 774
  • PuertoRico
Re: Problema retea
« Reply #6 on: 8 Jan 13, 19:02:37 »
De ce te mai chinui atat...in caz ca ai windows 7, descarca Virtual Router, e prea simplu de utilizat.
<3 Србија

Offline Darky

  • CS Admin
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 98
Re: Problema retea
« Reply #7 on: 8 Jan 13, 19:52:38 »
Ms C am facut metoda aia si merge belea 1mb/s , nu mai trb sa cumpar router wifi :) ms

Offline C

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
Re: Problema retea
« Reply #8 on: 8 Jan 13, 20:17:17 »
Imi pare bine :) !

Si tine minte: pe Xda  (http://forum.xda-developers.com/) sunt cei mai pro in Android (si nu numai)... http://www.areaten.net/Smileys/default/headbang.gif

Offline [DhT] Stranger

  • Doar un Străin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 959
Re: Problema retea
« Reply #9 on: 8 Jan 13, 21:14:33 »
Ms C am facut metoda aia si merge belea 1mb/s , nu mai trb sa cumpar router wifi :) ms

Da, dar nu ai aceleasi beneficii! Prin USB trebuie sa stai la pc, prin wireless te plimbi pe unde vrei si.totusi nu e chiar scump
Eu nu sufăr de nebunie….mă bucur de ea în fiecare minut.

Offline Darky

  • CS Admin
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 98
Re: Problema retea
« Reply #10 on: 8 Jan 13, 21:23:40 »
aveam nevoie doar cand  pc ul e ocupat

Offline C

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
Re: Problema retea
« Reply #11 on: 8 Jan 13, 22:34:20 »
Iti mai iei un prelungitor USB si gata :)) max. 3m in total

Mai era, tot pe android, o posibilitatea de a face reverse prin Bluetooth, daca mai gasesc topicul iti dau aici...

Fantasy

  • Guest
Re: Problema retea
« Reply #12 on: 10 Jan 13, 18:46:10 »
sau iti iei un acces point sh.