Recent

Redirect si Statistici

Welcome, Guest. Please login or register.
12 Dec 19, 07:14:10

Login with username, password and session length

Members
Stats
  • Total Posts: 24927
  • Total Topics: 1781
  • Online Today: 13
  • Online Ever: 115
  • (27 Aug 12, 02:49:24)
Users Online
Users: 0
Guests: 2
Total: 3
Google

Author Topic: o mica problema  (Read 1908 times)

Offline Him

  • Tennet Elders
  • Full Member
  • *
  • Posts: 218
o mica problema
« on: 8 Feb 11, 01:17:28 »
N-am mai jucat cs de luni bune , iar acum m-am trezit si eu sa postez pe un forum , cu speranta ca putem gasi o solutie

Here it is  :  http://img195.imageshack.us/img195/346/hmmtn.jpg

Dupa cum se vede , nu apare nimic , totul este sters .

Solutii la care m-am gandit :  1.Ori reinstalez windows
                                                 2.Ori placa video

Astept pareri


P.S - deja am schimbat 2 cliente de cs , deci nu e asta solutia

Offline waSy

  • Tennet Elders
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 590
Re: o mica problema
« Reply #1 on: 8 Feb 11, 01:25:08 »
de la placa video n`are ce sa fie ca n`are treaba cu , consola...

cum ai schimbat 2 cliente de cs ca vad ca ai steam... sau ai incercat sa vezi pe non-steam...

Decat sarac si bolnav ... mai bine bogat si sanatos !

Offline Him

  • Tennet Elders
  • Full Member
  • *
  • Posts: 218
Re: o mica problema
« Reply #2 on: 8 Feb 11, 01:26:32 »
nu-mi mai merge contul de steam de ceva vreme

Offline Him

  • Tennet Elders
  • Full Member
  • *
  • Posts: 218
Re: o mica problema
« Reply #3 on: 8 Feb 11, 04:11:48 »
Problema rezolvata

Offline kaLy

  • republiKa banaT
  • Tennet Elders
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 314
  • badass
Re: o mica problema
« Reply #4 on: 8 Feb 11, 17:15:47 »
Poti sa spui unde era problema si cum ai rezolvat-o, in caz ca patesc si altii asa, sa stie ce sa faca..
waSy: pai aveam bani pe vremea aia , puteam sa cumpar si bani cu banii care`i aveam

Offline Him

  • Tennet Elders
  • Full Member
  • *
  • Posts: 218
Re: o mica problema
« Reply #5 on: 9 Feb 11, 15:53:56 »
Pai o problema a fost lenea mea in cautarea solutiilor . Rezolvarea era simpla , dupa ce am stat sa o iau logic . Daca in joc nu imi apare fontul , clar era de vina fontul de la windows . Asa ca am verificat in Properties>Appearance>Advanced . Iar acolo verifici fontul care ar fi trebuit sa fie Tahoma sau ceva de genul . Eu nu il mai aveam si prin urmare in joc nu-mi aparea nimic scris . Am schimbat pe Arial si totul a revenit la normal . Nu cred ca o sa mai pateasca cineva asa