Recent

Redirect si Statistici

Welcome, Guest. Please login or register.
1 Oct 20, 21:51:38

Login with username, password and session length

Members
Stats
 • Total Posts: 24927
 • Total Topics: 1781
 • Online Today: 23
 • Online Ever: 115
 • (27 Aug 12, 02:49:24)
Users Online
Users: 0
Guests: 5
Total: 5

Author Topic: Regulament  (Read 2348 times)

Offline rFi

 • Moderator
 • Full Member
 • *
 • Posts: 248
 • Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.
Regulament
« on: 2 Oct 08, 21:04:40 »
1.  Modul de inscriere :
Modul de inscriere va fi cel de la thread-ul de la sectiunea ?Model de inscriere?

2. Diviziile
Numarul diviziilor va fi minim 1 si maxim 4 , denumite in : Divizia A , Divizia B , Divizia C , Divizia D .
Fiecare echipa va cuprinde un numar maxim de 5 jucatori .

3. Sistemul de puncture
Sistemul de puncatare in cadrul Cupei Tennet 5 vs 5 va fi urmatorul :
-   2 puncte in caz de victorie
-   1 punct in caz de meci egal
-   0 puncte in caz de infrangere

4. Hartile
In cadrul Cupei Tennet 5 vs 5 , se vor juca numai anumite harti , in numar de 4 , acestea fiind : de_dust2 , de_inferno , de_nuke , de_train
Se va trage la sorti ce harta se va juca, una pentru fiecare etapa in parte
Se vor trage la sorti meciurile fiecarei etape, astfel, meciul dintre doua echipe va avea loc intr-o anumita etapa pentru care este deja stabilita harta (echipa A va juca cu echipa B in etapa C pe harta D). Echipele se intalnesc o singura data, intr-o singura etapa.

5. Prezentarea la meciuri
Echipele au obligatia de a se prezenta la meciurile oficiale din cadrul Cupei Tennet 5 vs 5  la data si ora stabilite de catre organizatori, in caz contrar se va aplica ?Forfeit-ul ? ( echipa ce nu se va prezenta va pierde cu 0 ? 30 ) , daca dupa 15 minute de asteptare, nu se prezinta nici un jucator pe server, respectiv daca dupa 15 minute de asteptare, o echipa nu prezinta 5 jucatori pe server.
Echipele sunt obligate sa prezinte 5 jucatori pentru fiecare meci in parte, imposibilitatea de a prezenta 5 jucatori la un meci oficial atragand sanctiunea pierderii meciului la scorul general de 30-0, pentru meciurile din cadrul Cupei Tennet 5 vs 5 .
In situatia in care ambele echipe sunt in imposibilitatea de a prezenta 5 jucatori pe server la un meci oficial, aceasta va atrage sactiunea pierderii meciului la scorul general de 30-0 (dublu forfeit).
Jucatorii prezenti pe server au obligatia sa joace cu nick-urile inregistrate lor de la inceputul  Cupei Tennet 5 vs 5 . Orice alta particula adaugata dupa nickul jucatorilor este strict interzisa si se sanctioneaza cu un avertisment. Daca se descopera ca un jucator a folosit alt nick decat cel cu care era inregistrat, acesta va fi suspendat de la 1 la 2 etape si bineinteles pierderea meciurilor prin Forfeit.

6.Desemnarea Clanleader-ului
Echipele au obligatia de a-si desemna o persoana, cunoscuta sub denumirea generica de "clanleader", care sa le reprezinte interesele si opiniile echipei in tot ceea ce priveste evolutia acesteia in cadrul Cupa Tennet 5 vs 5

7.Nick-urile si TAG-urile echipelor
Fiecare jucator in din cadrul Cupei tenet 5 vs 5  are un nick inregistrat la inceputul concursului in curs, ce nu poate fi schimbat in timpul competitiei. In nick nu sunt acceptate numele vulgare, rasiale sau extensiile de orice natura ar fi ele.
Fiecare echipa are un nume si un TAG inregistrate la incepului concursului in curs, ce nu pot fi schimbate in timpul competitiei. In TAG nu sunt acceptate numele vulgare, rasiale sau extensiile de orice natura ar fi ele.
In cazul in care un jucator isi schimba nickul dupa ce meciul a inceput, acel jucator primeste avertisment individual. La 2 astfel de avertismente meciul este pierdut prin forfeit iar jucatorul este suspendat

8. Reprezentarea
Clanleader-ul este singurul in masura a reprezenta in mod valabil echipa sa in fata organizatorilor. Acesta este obligat a comunica un numar de telefon, in momentul inscrierii echipei, pentru a putea fi contactat de catre organizatorii Cupei Tennet 5 vs 5 , in situatii in care se considera necesar acest lucru.

9.Modul de disputare al unui meci
Echipele au obligatia de a fi echilibrate inainte de a folosi comanda "ready", asa cum apare pe ecran . Daca meciul incepe si niciuna din echipe nu este toata la CT sau la T, echipa respectiva pierde meciul prin forfeit. In cazul in care ambele echipe nu sunt echilibrate, ele pierd meciul prin forfeit (dublu-forfeit). In cazul in care o echipa refuza sa fie echilibrata, un supervizor poate interveni pentru a da un avertisment (sau daca situatia o cere, forfeit), din consola serverului.
In momentul in care ambele echipe sunt pe server (si au o componenta de 5 jucatori), un singur jucator de la fiecare echipa este obligat sa dea comanda "ready" (comanda data cu 'say'). In cazul in care prima echipa care a dat "ready" nu mai este pregatita, ea poate folosi comanda "notready" (comanda data cu 'say').
Dupa ce ambele echipe au folosit comanda "ready" serverul va incepe meciul (punand parola pe server, anuntand ca urmeaza runda de cutite si dand cele 3 restarturi). In cazul in care una din echipe a folosit comanda "ready" cu alt scop in afara de inceperea meciului, acea echipa va pierde meciul prin forfeit.
In runda de cutite echipele au obligatia de a se intalni fata in fata in locul cunoscut de toata lumea (in functie de harta).

« Last Edit: 4 Oct 08, 01:44:21 by rFi »
Primul om care a preferat să ?njure dec?t să dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizaţiei

Offline rFi

 • Moderator
 • Full Member
 • *
 • Posts: 248
 • Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.
Re: Regulament
« Reply #1 on: 4 Oct 08, 01:40:32 »
10.Informarea
Clan leader-ul are obligatia sa informeze echipa despre subiectele:
-   Regulile de desfasurare a Cupei 5 vs 5 Tennet
-   Zilele si oreele de desfasurare a meciurilor
-   Alte informatii de interes general afisate de catre organizatori.
Necunoasterea regulamentului sau a altor informatii publice afisate de catre organizatori nu absolva de vina echipa aflata in culpa.

11.Injuriile
Injuriile, de orice natura (jigniri, atacuri la persoana, etc.), adresate organizatorilor, inaintea, in timpul sau dupa desfasurarea meciurilor, pe servarul oficiale al Campionatului sau in alte medii de opinie (daca sunt destinate sa ajunga la cunostinta publicului) se sanctioneaza cu pierderea respectivului meci cu 30-0 (forfeit), iar in cazul in care fenomenul este generalizat la nivelul echipei, cu excluderea echipei din campionat

12.Cheats
In cazul folosirii de catre un jucator a vreunui cheat in timpul unui meci oficial, atat el, cat si jucatorii care au participat la meciul respectiv vor fi exclusi definitive din Cupa si pierderea meciurilor cu scor general 30 – 0
In categoria generala de "cheats" intra si orice alt tip de exploit al engine-ului jocului Counter-Strike, no-smoke, no-flash, inclusiv Map-Swimming.
Boost-ul prin textura este interzis si se pedepseste cu pierderea respectivului meci cu 30-0 (forfeit).
Flash-bugul este interzis si se pedepseste cu pierderea rundei de catre echipa care l-a folosit. In cazul in care o echipa incalca de trei ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0.
Uitarea peste sau prin textura este strict interzisa si se pedepseste cu pierderea rundei respective de catre echipa care a profitat de acest bug. In cazul in care o echipa incalca de doua ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul prin forfeit (30-0).
Este interzisa folosirea oricarui alias ce modifica gameplay-ul jocului de genul silent defuser, etc. Singurul alias care este este permis este cel cu "Bunny-Hop". Incalcarea acestei reguli se pedepseste cu pierderea rundei respective de catre echipa care l-a folosit. In cazul in care o echipa incalca de trei ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul prin forfeit (30-0).
Bugul (Hidden Bomb) de pe de_dust2 in x1, este strict interzis, el intrand in categoria exploituri ale engine-ului si se pedepseste cu pierderea rundei respective.
In cazul in care o echipa incalca de trei ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul prin forfeit (30-0).

13.Grenade
In timpul jocului, fiecare jucator poate cumpara maxim o grenda (HE), doua flash-uri (FB) si un smoke (SG). In cazul in care un jucator cumpara mai multe grenade decit sunt permise in regulament, echipa din care face parte acesta va fi penalizata cu o runda, aceasta modificare fiind operata in scorul final al reprizei. In cazul in care o echipa incalca de trei ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0.

14.Calitatea legaturii la servarul oficial
Problemele legate de "ping", "lag" sau altele nu prezinta o scuza, echipele fiind de la inceput avertizate asupra faptului ca servarul oficial este singurul loc unde meciurile oficiale se pot desfasura.

15.Adresarea contestatiilor
In cazul unui conflict referitor la vreunul dintre meciurile oficiale, echipa contestatoare va deschide un thread in sectiunea Cereri si Contestatii.
Contestatiile trebuie adresate in 48 de ore din momentul in care meciul a avut loc (sau in 48 de ore de la aparitia demo-ului pe site).
« Last Edit: 4 Oct 08, 02:08:30 by rFi »
Primul om care a preferat să ?njure dec?t să dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizaţiei