Username
Password
Florin Salam, Adrian Minune, Mihaita Namol, Sorin Necunoscutu si alti frati de-ai mei
Din fiecare gen am minim 2-3 melodii care imi plac, mai putin din genul asta preferat al lui istrate...
ps. la betie de toate
orice house trance minimal (numele mi se pare stupid, tipul de muzica putea fi catalogat pur si simplu HOUSE ), plus ca implica un fel de moda...in special frizurile de feti frumosi, umpic balosi
Quote from: Fantasy on 19 Jan 08, 05:32:03orice house trance minimal (numele mi se pare stupid, tipul de muzica putea fi catalogat pur si simplu HOUSE ), plus ca implica un fel de moda...in special frizurile de feti frumosi, umpic balosiTrance ,techno,minimal,electro sunt derivate din muzica house.Nu pot fi catalogate toate ca house pentru ca sunt diferente mari incepand cu numarul de beaturi pe minut.Asculta un trance apoi un electro si apoi minimal..si vezi diferentele.P.S: Frizurile provin de la minimalisti...aia in general sunt struti.Copii de 14 ani care stau cu tussinul in buzunar si o sticla de apa de la chuiveta in club :-j