Serverul de Counter Strike areaTEN.NET (fost: TeNNeT) este online: Connect >> CS.AREATEN.NET (adresa cs.tennet.ro nu mai este folosibila).
deci incep sa iau foc. voi sunteti un grupulet : cum intra unu "necunoscut" de voi va vorbiti sa votati NU ....ceea ce nu-mi place...eu l-am vazut pe server de cateva ori si nu joc asa des in ultimul timp : nu-l cunosc personal ci doar de pe internet (stiu ca e din Piatra Neamt); stiu ca respecta reguilile, stiu ca joaca de foarte mult timp cs....sunteti o gramada de jucatori pe server care aveti acces dar nivelul de joc al vostru nu justifica accesul primit. sunt o gramada de jucatori mult mai buni ca unii dintre cei care au acces (si care asteapta zeci de minute ca sa se conecteze pe server) si nu primesc nici macar slot pentru ca nu va convine voua sau nu-l cunoaste voiuite iar o sa trec peste toate voturile voastre si acest om va primi slot.De azi inainte doar moderatorii decid daca cineva primeste sau nu slot. Se incheie faza cu votingul & stuff. (deci eu, browneye, antrax, cippo si mr.anderson decidem cine primeste slot pe server)Acum putem inchide discutia .