28 Jul 17, 07:40:31

Recent

Redirect si Statistici

Welcome, Guest. Please login or register.
28 Jul 17, 07:40:31

Login with username, password and session length

Members
Stats
  • Total Posts: 24901
  • Total Topics: 1776
  • Online Today: 9
  • Online Ever: 115
  • (27 Aug 12, 02:49:24)
Users Online
Users: 0
Guests: 3
Total: 4
Yahoo!

Author Topic: o intrebare  (Read 4351 times)

Offline C.RoNaLdO

  • r7m
  • Tennet Elders
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 468
    • United Rule!
Re: o intrebare
« Reply #15 on: 6 Mar 08, 09:17:13 »
daca nu suntem multzi pe o harta mica nu vem loss......da asa daca ne inghesuim de exemplu pe india 18...deja e 50 loss...

Nu e adevarat.De fiecare data pana ieri cand am jucat pe india nu aveam loss deloc si erau destui jucatori.Prima oara am crezut ca am eu o problema cu netul...ca nu imi mergea nici messul bine , dar vad ca la toti e la fel.
As the Reds go marching on, on, on!
Champ19ns

Offline Anderson

  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1689
Re: o intrebare
« Reply #16 on: 6 Mar 08, 09:50:53 »
Confirm si eu ca au fost ceva probleme.. am jucat vreo 30 de minute pe la 10 seara ( aseara ) si aveam loss constant 30 - 50.. probabil au fost probleme cu peeringul cu alte retele..

@ronaldo, pe awp_dust, awp_india daca sunt mai mult de 5 - 6 oameni la o echipa eu incep sa am loss. Bine.. ca oricum hartile alea nu se joaca cu multi oameni pe server, dar e corect ce spune el^.

Offline GOOD_Music

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: o intrebare
« Reply #17 on: 6 Mar 08, 15:03:52 »
daca nu suntem multzi pe o harta mica nu vem loss......da asa daca ne inghesuim de exemplu pe india 18...deja e 50 loss...

azi-noapte in jur de 1:00 era awp_india. eram doar cu istrate pe server si 2-3 minute am avut loss 50 dupa care si-a revenit...

Offline drake

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: o intrebare
« Reply #18 on: 6 Mar 08, 16:38:01 »
si astazi aceeasi problema.... voiam sa va intreb daca se stie o data/ora exacta cand se va solutiona problema ...

Offline DJArnold

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 309
Re: o intrebare
« Reply #19 on: 6 Mar 08, 16:38:30 »
Cred ca apasa Becali pe butoane ...de aia merge greu  ;D

Offline Puric3

  • Tennet Elders
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 340
Re: o intrebare
« Reply #20 on: 6 Mar 08, 16:59:26 »
si astazi aceeasi problema.... voiam sa va intreb daca se stie o data/ora exacta cand se va solutiona problema ...

da drake data nu se stie exact da' ora va fii 12:36:33 .... buna intrebare.
knd se v-a rezolva treaba vom fi anuntati

Offline drake

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: o intrebare
« Reply #21 on: 6 Mar 08, 17:15:34 »
purec nu cred ca ai inteles ce voiam sa spun dar asta e ... se pierde lumea in detalii  ;)

Offline jUsT+mE

  • Demon Hunter -_-
  • Tennet Elders
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 563
Re: o intrebare
« Reply #22 on: 6 Mar 08, 18:42:00 »
loss 0 choke 0

Offline Anderson

  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1689
Re: o intrebare
« Reply #23 on: 6 Mar 08, 22:37:44 »
Rectific ce am scris mai sus. Azi am jucat putin pe respawn si merge perfect. No loss no lag no choke.  Deci nu e de la peering-urile dintre retele. Serverul nu cred ca are nimic pentru ca cei din tennet spun ca merge perfect.. deci...

Offline DJArnold

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 309
Re: o intrebare
« Reply #24 on: 6 Mar 08, 23:44:31 »
am intrat azi 2 min sa vedem cum se misca (din tennet)


O sa incerc sa discut cu Andrei sa vedem unde e buba
Am fost la click si am observat ca are pierderi multe pana in server ....

Offline 4yoo

  • Tennet Elders
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 811
Re: o intrebare
« Reply #25 on: 6 Mar 08, 23:50:28 »
deci eu unu nu imi explic, de prin octombrie-noimbrie nici o data nu mi-a mers asa "prost" cum mi-a mers ieri si astazi! Si eu am net tot de la Rds (telemach) de 2Mb,
Si mai rau , nu numai la mine.... eram astazi pe server vreo 14-15 oameni, in jur de ora 16,  din care 10 tot spuneau "ce e cu loss'u asta ...ce e cu lag'u asta..."
 deci nu imi explic... sa fie d la server..
 Poate stie Andrei, mai exact
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul areaten.net
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi  :)


Offline Watts

  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 515
Re: o intrebare
« Reply #26 on: 7 Mar 08, 00:05:39 »
merge perfect acum.si'a revenit. multumim
i make millions with one shot !

Offline GOOD_Music

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: o intrebare
« Reply #27 on: 7 Mar 08, 00:54:55 »
merge perfect acum.si'a revenit. multumim

merge minunat / loss 20-30
problema e de la server. daca era sa fie de la net imi mergea prost pe toate serverele, dar din contra, pe celelalte merge perfect

Offline Andrei

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: o intrebare
« Reply #28 on: 7 Mar 08, 01:13:04 »
incepand de luni seara in jur de 20.30 au aparut ceva probleme legate de providerul nostru Evolva si un transportator Primtelecom, printr-o nefericita serie de evenimente ambii au cazut, astfel am ramas pe o singur conexiune adica HERTZA , mentionez ca aceste probleme au fost doar pe metro , partea de extern nu a fost afectata.
In continuarea legatura prin Primtelecom este oprita, deoarece de acolo e problema , dar capacitatea de metro necesara este ocupata in jur de 80 % deci teoretic nu ar fi trebuit sa mai apara probleme.
Totusi si Skizo , adminul de pe respawn mi-a semnalat asta,  rog pe cei care au probleme sa imi dea un replay si paste la un tracert.
pt a da tracert se face asa : START / RUN / Scrieti " cmd  " apoi ENTER/ in fereastra neagra scrie-ti "tracert cs.tennet.ro "
la mine apare asa :
C:\Documents and Settings\Andrei>tracert cs.tennet.ro

Tracing route to cs.tennet.ro [89.34.227.6]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  router-224.tennet.ro [89.34.228.1]
  2    <1 ms    <1 ms    <1 ms  dmz-network-6.tennet.ro [89.34.227.6]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\Andrei>

un tracert spre www.rdsnet.ro arata asa

C:\Documents and Settings\Andrei>tracert www.rdsnet.ro

Tracing route to www.rdsnet.ro [81.196.12.33]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms     *     router-224.tennet.ro [89.34.228.1]
  2    <1 ms     2 ms     1 ms  router-164-ip-89-45-164-21.tennet.ro [89.45.164.
21]
  3     2 ms     1 ms     2 ms  bbRmn-gi3011-v3011-delfidjinet-grivita.b.ilink.r
o [86.55.13.153]
  4     1 ms    <1 ms     1 ms  bbUnr-po1-v17-bbRmn.b.ilink.ro [193.19.193.5]
  5     1 ms    <1 ms     1 ms  81-196-20-45.rdsnet.ro [81.196.20.45]
  6     1 ms     1 ms     1 ms  213-154-99-53.rdsnet.ro [213.154.99.53]
  7     1 ms     1 ms    <1 ms  www.rdsnet.ro [81.196.12.33]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\Andrei>


rog replayul sa fie de aceasta forma.
mersi


Offline Ycky

  • The Dude
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
  • shiii faaasssshhiiiii ?
Re: o intrebare
« Reply #29 on: 7 Mar 08, 01:13:25 »
rugaminte , cand vedeti ca aveti loss , iesiti repede de pe server , rulati winmtr catre cs.tennet.ro si salvati logul.  http://winmtr.sourceforge.net/winmtr_bin.zip de aici luati winmtr ... si bagati aici ... ca sa vada andrei de unde e buba .. ok ?

eu zic ca mai bine e cu winmtr andrei , se vede exact unde apar pierderile : )

cu stima