20607 Posts in 1462 Topics - by 693 Members - Latest Member: geo^style

Voteaza server-ul

Connect to server
Intra pe server

Player Stats
Player stats and rank
Voteaza zilnic serverul:

Recent

Redirect si Statistici

Welcome, Guest. Please login or register.
20 May 12, 17:59:06

Login with username, password and session length

Members
Stats
  • Total Posts: 20607
  • Total Topics: 1462
  • Online Today: 27
  • Online Ever: 97
  • ( 9 Jan 12, 22:55:18)
Users Online
Users: 0
Guests: 10
Total: 12
Google
Baidu

Author Topic: Texte haioase  (Read 3096 times)

Offline Anderson

• Administrator
  • Hero Member
  • *
Re: Texte haioase
« Reply #15 on: 22 Mar 11, 15:21:43 »
CIRCULARA  data de o companie straina din Romania  angajatilor lor romani

Ce  se intampla cand si staff-ul de natie straina  din firma invata cateva cuvinte  romanesti!
Apare Circulara ! .. prin   e-mail:
Acesta este un e-mail intern (pentru  angajatii romani) de la o reprezentanta din  Romania a unei mari  corporatii (faza e  adevarata!)

To: All Romanian  Speaking  Staff

Subject: Improper  Language Usage It has been brought to our  attention by several officials visiting our office  in Romania that offensive language is commonly  used by our Romanian speaking staff.   

Such behavior, in  addition to violating our policy, is highly  unprofessional and offensive to both visitors and  staff. All personnel will immediately adhere  to the following rules: 

1. Words like fut*i,  în p*la mea, p*la and other such expressions will  not be tolerated or used for emphasis or dramatic  effect, no matter how heated a discussion may  become. 

2. You will not say si-a  bagat p*la when someone makes a mistake, or s-a  c*cat pe el if you see someone being reprehended,  or baga-mi-as, when a major mistake has been made.  All forms and derivations of the verb a se c*ca  and a se f*te are utterly inappropriate and  unacceptable in our environment. 

3. No project manager,  section head or administrator under any  circumstances will  be referred to as p*la de  om, cac*naru' or boul

4. Lack of determination  will not be referred to as p*lalau nor will  persons who lack initiative be referred to as  m*iangiu

5. Unusual or creative  ideas offered by management are not to be referred  to as porcarii

6. Do not say fu*u-ti  m*ta if somebody is persistent; do not add p*la  mea, if a colleague is going through a difficult  situation. Furthermore, you must not say am pus-o  (refer to item 2) or o sa ne-o traga when  a matter becomes excessively  complicated. 

7. When asking someone to  leave you alone, you  must not say du-te-n  p*la mea or should you ever substitute "May I help  you?" with, ce p*la mea vrei?. 

8. Under no circumstances  should you ever call your elderly industrial  partners bosorogi împutiti. 

9. Do not say ia mai  mereti-n p*la cu cac*tu' asta when a relevant  project is presented to you, nor should you ever  answer f*tu-te-n cur  when your assistance is  required. 

10. You should never call  partner representatives as boul dracului or  tâmpitu' ala

11. The sexual behavior  of our staff is not to be discussed in terms such  as p*zdulica buna, f*taciosu' or homalau' lu'  peste

12. Last but not least,  after reading this note, please do not say ma  sterg la cur cu textul asta. Just keep it clean  and dispose of it properly.

p.s. cenzura (*) imi apartine :)))
p.s. 2 nu stiu daca textul e real sau din ce companie provine, dar cel putin la mine in firma, nivelul injuraturilor este mult mult mult mult mai mare. .... nu dau exemple.

Offline [DhT] Stranger

• Doar un Străin
  • CS Admin
  • Hero Member
  • *
« Reply #16 on: 22 Mar 11, 16:19:45 »
Vai :)) mai vreau cateva :X
Eu nu sufăr de nebunie….mă bucur de ea în fiecare minut.

Offline [DhT] Stranger

• Doar un Străin
  • CS Admin
  • Hero Member
  • *
« Reply #17 on: 22 Mar 11, 16:44:07 »
1. Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atarna de gat o viata intreaga.
2. De cite tipuri este sexul?
De patru tipuri:
  1. Cind ai cu cine si n-ai cu ce - tragic
  2. Cind ai cu ce si n-ai cu cine - trist
  3. Cind ai cu cine, ai cu ce si n-ai unde - studentesc
  4. Cind ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE! - filozofic
3.Nu e destul sa fii tu norocos, trebuie ca ceilalti sa nu fie.
4.Toti oamenii se nasc egali in drepturi. Dupa care unii se insoara...
5.1. Te naşti obosit si trăieşti pentru a te odihni.
  2. Iubeşte-ţi patul ca si pe tine însuţi.
  3. Odihneşte-te ziua ca să poţi dormi noaptea.
  4. Dacă vezi pe unu' că se odihneşte, ajută-l!
  5. Munca înseamnă oboseala.
  6. Nu face astăzi ce poţi face şi mâine.
  7. Fă cât mai puţin, iar ceea ce ai de făcut fă să facă alţii.
  8. Prea multă odihnă nu a omorât pe nimeni.
  9. Când îţi vine pofta să munceşti, aşează-te şi aşteaptă să-ţi treacă.
  10. Dacă munca înseamnă sănătate, atunci: trăiască boala!
  11. Serviciul nu este cârciumă să stai toată ziua în el.
  12. La muncă trebuie să te aşezi în aşa fel încât să mai încapă şi alţii
6.Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine
7.Cand o nevasta te intelege, de obicei nu te mai asculta.
8.Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o intreaga relatie.
9.Spunemi la ce fel de glume rizi, ca sa-ti spun cine esti.

Offline jUsT+mE

• Demon Hunter -_-
  • Tennet Elders
  • Hero Member
  • *
« Reply #18 on: 30 Mar 11, 15:55:03 »
Ionut Popa: "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu"

Gigi Netoiu: "Puteau sa castige ambele echipe, dar important este ca noi am luat 6 puncte"

Adrian Mititelu: "Eugen Trica este un pisat de vaca uscat de vant"

Gigi Becali: "Becalizarea Romaniei inseamna ca Romania este intr-un cancer moral si spiritual din care se va salva prin becalizare"

Marin Condescu: "Cu privire la reaparitia blaturilor in campionatul nostru, nu mi-e frica, dar ma tem"

Gabi Stan: "Pase scurte si pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poarta"

Rica Raducanu: "La examen mi-a cazut Comuna din Paris , dar le-am spus sa-mi schimbe subiectul, ca nu prea le am cu geografia"

Gigi Becali: "Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem sa jucam si la 0-0"

Gheorghe Stefan: "Am puterea sa recunosc ca nu sunt vinovat"

Dumitru Dragomir: "Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea"

Gigi Becali: "Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau"

Dumitru Dragomir: "Am ajuns la o varsta la care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cinstit"

Cornel Dinu : "Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar"

Cornel Dinu: "Gestul domnului Mihai Stoica a fost unul de premeditare intempestiva"

Marius Maldarasanu: "Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv"

Marian Iancu: "Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pana si penicilina!"

Gigi Becali: "Am vorbit chiar zilele trecute cu mai multi parteneri de afaceri. Oameni seriosi, din lumea interlopa."

Offline [DhT] Stranger

• Doar un Străin
  • CS Admin
  • Hero Member
  • *
« Reply #19 on: 30 Mar 11, 22:11:00 »
Tatal nostru in CS: Adminul nostru care esti pe server Sfinteasca-se Awp-ul tau Da-r-ar head Deagle-ul tau Ferite-ar Dumnezeu de flash Precum pe dust asa si pe inferno. Halash-ul meu cel de toate rundele Da-mi-l mie astazi SI ne iarta noua rushurile noastre Precum la Ct asa si la Tero. Si nu ne duce pe noi in banlist Ci ne izbaveste de aim si wall in numele Ownerului, Co-Ownerului si al sfantului /top15, restart :))

Offline Anderson

• Administrator
  • Hero Member
  • *
« Reply #20 on: 23 May 11, 10:31:50 »
Nu stiu daca intra in categoria texte haioase... mail real primit (in firma in care lucrez) de la un client (cica):

am cumparat de la dumneavostra : o unitate athion 2 ; o tastatura; 2.1 speaker set sunt sistem cu doua boxe asa si am ascultat niste muzica un pic mai maxim de ziua mea si dupa  2 ore misa in chis boxele si mam dus in casa si am vazut ca misa stins ala care dai mai tare si mai in cet si are un bec mic acolea si in cercam sal alprind si nu mai se aprindea de loc lam desfacut un pica si lam misorit si mirosea a ars si a gaze naturale :))..... Si nu mai am mers si mam muitata am gasit garantia de la unitate si factura cu boxele si unitattea si tastatura si am fost in campulung-muscel la domo de acolo leam cuparat si am dus boxele si gara tia de la toate si factura dar mai spus un baiat de acolo ca sa cut garantia pe acasa si am plecat acasa si mam uitat in toata casa si nam gasito de loc garantia si are ceva daca le dau boxele si imi dati tot asa 2-1 sistem si sa platesc cativa bani daca ma apelati ma gasiti la 4 seara la telefon ca ieu sunt schibul 1.

Offline yaho0

• CS Admin
  • Full Member
  • *
« Reply #21 on: 23 May 11, 11:49:48 »
=)))))))))))))))))))))))))))

Offline [DhT] Stranger

• Doar un Străin
  • CS Admin
  • Hero Member
  • *
« Reply #22 on: 23 May 11, 13:50:53 »
Se pare că limba română nu o ştie deloc. Se cunoaşte că a trăit la coada vacii. Păcat că există astfel de oameni, în rest amuzant nu am ce zice :)

Offline corsair

• already drunk or trying
  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • RUBBING MINT
« Reply #23 on: 23 May 11, 14:33:07 »
Nu stiu daca intra in categoria texte haioase... mail real primit (in firma in care lucrez) de la un client (cica):

am cumparat de la dumneavostra : o unitate athion 2 ; o tastatura; 2.1 speaker set sunt sistem cu doua boxe asa si am ascultat niste muzica un pic mai maxim de ziua mea si dupa  2 ore misa in chis boxele si mam dus in casa si am vazut ca misa stins ala care dai mai tare si mai in cet si are un bec mic acolea si in cercam sal alprind si nu mai se aprindea de loc lam desfacut un pica si lam misorit si mirosea a ars si a gaze naturale :))..... Si nu mai am mers si mam muitata am gasit garantia de la unitate si factura cu boxele si unitattea si tastatura si am fost in campulung-muscel la domo de acolo leam cuparat si am dus boxele si gara tia de la toate si factura dar mai spus un baiat de acolo ca sa cut garantia pe acasa si am plecat acasa si mam uitat in toata casa si nam gasito de loc garantia si are ceva daca le dau boxele si imi dati tot asa 2-1 sistem si sa platesc cativa bani daca ma apelati ma gasiti la 4 seara la telefon ca ieu sunt schibul 1.

haha dracu te ia cand primesti asa o explicatie si tre sa o rezolvi cu serioZitate :))))
Heaven is for pussies. REAL men go to HELL!

Offline PacaLici

• CS Admin
  • Full Member
  • *
  • Omaigad E Pacalici
    • E
« Reply #24 on: 23 May 11, 16:17:03 »
prea tare e omu' =)). Si cu ochi inchisi nu cred ca scriu in asemenea hal =)))
"Din minutul in care vorbesti despre ce vei face daca vei pierde, ai si pierdut” – George Shultz

BullShit

Offline VaLy

• Tennet Elders
  • Full Member
  • *
« Reply #25 on: 23 May 11, 18:28:58 »
       Dear Mr. Radu D.
>
>      We have received and analyzed your complain letter regarding the
"greierashi" issue on Renault Megane cars.
>      Unfortunately, we were unable to find this term (greierashi) in
> our
databases and we kindly ask you to send to us more detailed
specification about.
>      Also, please be so kind to translate in English the following
expressions: "bagamiash poola in mashina voastra", "nenorocitilor,
sinteti nishte hotzi" and "ma pish pe el de servis reno".
>
>      Sincerely yours,
>
>      Michel Mouton
>      Customer Service Representative
>      414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France
>

Offline Anderson

• Administrator
  • Hero Member
  • *
« Reply #26 on: 23 May 11, 18:46:17 »
Ahaha... pe bune ca le-ai scris asta?

Offline parazitu

• Hero Member
  • serbiaN`deviL
« Reply #27 on: 23 May 11, 18:54:57 »
E veche faza, sigur n-a scris Valy :))
<3 Србија

Offline Anderson

• Administrator
  • Hero Member
  • *
« Reply #28 on: 1 Jun 11, 16:40:03 »
Inca un client ne-a uimit.... reclamatie reala primita la firma la care lucrez :))

pdf file: 4195-0001.pdf

Trebuie descarcat pdf-ul.

Offline parazitu

• Hero Member
  • serbiaN`deviL
« Reply #29 on: 1 Jun 11, 18:18:10 »
Ms de numar, sa vezi ce farsa ii fac... poate il inscriu la vreo scoala.
<3 Србија

Facebook