20607 Posts in 1462 Topics - by 693 Members - Latest Member: geo^style

Voteaza server-ul

Connect to server
Intra pe server

Player Stats
Player stats and rank
Voteaza zilnic serverul:

Recent

Redirect si Statistici

Welcome, Guest. Please login or register.
20 May 12, 17:54:31

Login with username, password and session length

Members
Stats
  • Total Posts: 20607
  • Total Topics: 1462
  • Online Today: 27
  • Online Ever: 97
  • ( 9 Jan 12, 22:55:18)
Users Online
Users: 0
Guests: 11
Total: 14
Google
Baidu (2)

Author Topic: REGULI PUSH !!!  (Read 1277 times)

Offline pOLiCe

• CS Admin
  • Newbie
  • *
REGULI PUSH !!!
« on: 30 Jan 11, 14:22:03 »
Personal doresc ca serverul sa redevina ca inainte, sa fie realizate reguli de push, delimitate frumos pe fiecare harta de pe server, si doar cateva free - gen westwood, awp maps, si cele mici, snow, etc.

Sunt destui admini care sa aplice regulile, daca strainii nu pot face asta, slay/kick/ban! Trebuie sa facem ordine pe server, la modul cum se joaca acum(haotic) nu e amuzant deloc, nu mai e cs!
Rog sa votati  :3some:

:evil5:

Offline Ana|NoSound

• Tennet Elders
  • Full Member
  • *
Re: REGULI PUSH !!!
« Reply #1 on: 30 Jan 11, 14:30:25 »
Deci ...si eu sunt de acord cu militia ...parca era ordine si disciplina inainte ...acum toti intra pe server fac ce vor injura de mama focului si etc ...ar fi frumos sa fie din nou limite si chestii de-astea. Dar si cei care au acces or sa trebuiasca sa fie mai atenti, pentru ca si inainte ieseau multe scandaluri din cauza limitelor sau unor reguli, si dupa ce ca unii admini terorizeaza playerii cu blind & shit iar lumea iese de pe server ...cu limitele sper sa nu fie mai rau :) oricum  eu sunt pro limite iamwithstupid
Don't get mad, get even

Offline kaLy

• republiKa banaT
  • Tennet Elders
  • Sr. Member
  • *
  • badass
« Reply #2 on: 30 Jan 11, 14:35:08 »
De acord. Era mai ordonat serverul inainte.

La cum se joaca acuma parca s-au inversat rolurile: CT ataca si tero campeaza.

Si ca sa redevina ca inainte, simplut, nu scoatem si parasuta  :BangHead:?
waSy: pai aveam bani pe vremea aia , puteam sa cumpar si bani cu banii care`i aveam

Offline grOove

• Administrator
  • Sr. Member
  • *
  • experience is the opposite of being creative
« Reply #3 on: 30 Jan 11, 14:36:20 »
1. E este o reglula pe care sincer nu o apreciez...jocul in perspectiva mea ar trebuii sa fie free, in general apreciez realismul, in momentul in care intru si vad ca aia de la tero dorm pe ei in baza cumparandu`si arme si eu ajung deja in X e clar ca "haoticul" atat de poetic exprimat este detarat skill`ului de pe svr. Sincer sunt contra, astept parerile tuturor si poate imi schimb cumva parerea in timp, eu am vazut limitele de push lucru care au tras in trecut acest svr la pamant.

2. As fi insa de acord cu FF, pentru ca asta ar amplifica realismul, insa din aceleasi motive care privesc skill`ul refuz sa cred ca ar f momentul pentru o astfel de schimbare.

Offline -Zoly-

• Newbie
  • *
« Reply #4 on: 30 Jan 11, 15:11:54 »
Sunt de acord cu frendly fire :laughing7:

Offline C.RoNaLdO

• r7m
  • Tennet Elders
  • Sr. Member
  • *
    • United Rule!
« Reply #5 on: 30 Jan 11, 15:14:01 »
Mai intai ar trebui sa punem o restrictie ceva pe ipurile de Rusia sa vedem daca mai ramane plin serverul si apoi ne gandim la reguli serioase. Asa sa dai slayuri la fiecare runda si sa te trezesti cu grenade la picioare de la coechipieri nu prea e fun.
As the Reds go marching on, on, on!
Champ19ns

Offline pOLiCe

• CS Admin
  • Newbie
  • *
« Reply #6 on: 30 Jan 11, 15:17:24 »
ff - nu e o idee prea buna :)) o sa vedem tk tot timpu :))) serios acu.

eu am facut pollul sa vad opinia voastra in special, daca se implementeaza sau nu, ramane la latitudinea ownerilor :)

Offline Fantasy

• Banned
  • Administrator
  • Hero Member
  • *
« Reply #7 on: 30 Jan 11, 15:45:20 »
friendly fire ? intr-adevar un vis frumos dar.. e doar un vis. din 5 runde o sa murim 6.

cat despre limite ? in niciun caz impuse de admini, nimeni nu va intelege. poate limite fizice... impuse de un plugin. (asta daca se doresc cu adevarat limite).

dar de ce ? de ce sa fie CT obligati sa pazeasca X ? oricum nu vor face asta, toti vor sta calare pe limite asteptand sa dispara. singura chestie frumoasa care ar putea iesi din asta ar fi sa stea CT in X. dar jocul nu a fost conceput asa. daca am awp..pazesc x. daca am un mp5, ma duc peste ei. fiecare joaca cum vrea atata timp cat se respecta niste reguli de baza: nu trage in coechipieri daca e FF on, nu da flash coechipierilor etc. anyway, asta e doar parerea mea.
''Pe masura ce aflu mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE

Offline Anderson

• Administrator
  • Hero Member
  • *
« Reply #8 on: 30 Jan 11, 16:43:04 »
Limita de push este putin probabil s-o reintroducem, eventual se poate instala plug-in-ul care blocheaza ct-ul sa treaca de anumite limite, si atunci cand ne adunam mai multi din cei care vrem sa jucam cu limite push (cum era azi pe d2 si nuke) sa-l activam pentru o harta.... Dar doar pe anumite harti gen d2, dust, aztec, inferno.

Se juca frumos cu limite de push, dar tin minte si nesfarsitele scandaluri si injuraturi care urmau dupa un slay pentru unu care facea push... parca n-as vrea asa ceva. Intram sa ne distram un pic, nu sa facem politie...

FF ON, se poate activa dar trebuie un plug-in care fie protejeaza jucatorul in primele 15 - 20 de secunde ale hartii, fie creeaza damage celui care trage ca prostu intr-un coechipier.

Offline corsair

• already drunk or trying
  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • RUBBING MINT
« Reply #9 on: 30 Jan 11, 18:49:41 »
datorita faptului ca era o comunitate foarte unita si avea o baza solida, puteai ridica nivelul de joc prin impunerea regulilor de push. Acum sunt alt gen de oameni care populeaza serverul si alt gen cei care il conduc. Nu o zic intr-un sens rau dar ideea ramane ca server-ul de acum (inafara de cativa oameni) nu are nimic in comun cu cel de atunci si deci ar trebui sa evolueze altfel
Heaven is for pussies. REAL men go to HELL!

Offline Anderson

• Administrator
  • Hero Member
  • *
« Reply #10 on: 30 Jan 11, 19:27:38 »
Te inseli, singurul lucru care conteaza la un server sunt oamenii care joaca pe el. Iar oamenii de baza (ma refer la admini care joaca des) sunt in mare parte cei care jucau acum 2 ani.

Offline IonutZu

• <3 Jigodii
  • Full Member
  • Iubesc adminii pe pile!
« Reply #11 on: 30 Jan 11, 19:29:32 »
Fara limite .. o sa se piarda ~50% din jucatori ..
Pro FF  :whip2:

Imi rezerv toate drepturile de a avea greseli gramaticale

Copyright �2011 IonutZu Toate drepturile rezervate

Offline Masacru

• The Boss
  • CS Slots
  • Full Member
  • **
« Reply #12 on: 30 Jan 11, 19:38:32 »
Pro limite

Offline grOove

• Administrator
  • Sr. Member
  • *
  • experience is the opposite of being creative
« Reply #13 on: 30 Jan 11, 20:17:40 »
datorita faptului ca era o comunitate foarte unita si avea o baza solida, puteai ridica nivelul de joc prin impunerea regulilor de push. Acum sunt alt gen de oameni care populeaza serverul si alt gen cei care il conduc. Nu o zic intr-un sens rau dar ideea ramane ca server-ul de acum (inafara de cativa oameni) nu are nimic in comun cu cel de atunci si deci ar trebui sa evolueze altfel

imi pare rau sa il aprob pe corsaru...dar trebuie sa se inteleaga ca cei pe care ma bazam eu in mare...cei de care aveam nevoie sa insufle spiritul a ceea ce insemna tennetul acum ceva timp nu au mai dorit sa se implice...toti in mare sau dat in laturi in momentele grele...vezi andrei@ tennet si altii , insa acum prin cunostintele lu`Fanta<3 optimismul lui anderson si dorinta am reusit sa facem ceva care incepe sa fie frumos. Diferenta e din cauza ca oricum acum cerintele sunt altele in ceea ce priveste cs`ul eu nu ma pot compara cu DJ si etc...asa ca ...in fine vom vedea daca rezultatul final va reusi sa se apropie de cel al vechiului tennet...

Offline MAR10

• CS Slots
  • Newbie
  • **
« Reply #14 on: 30 Jan 11, 22:36:57 »
Nu prea imi place sa ma bag in seama ...dar hai sa va zic ceva. Eu vin de pe un serv unde aveam limite de push ..rezultatu ...peste 50 % din jucatori intrau jucau 2-3 runde si ieseau. + ca ..nivelul jucatorilor de acum nu este tocmai ridicat ...este chiar sub mediu. FF on ..e doar o caterinca la adresa noastra ..celor care vrem sa jucam dupa reguli(cu toate ca ambele idei sunt bune) si ne place sa fiim persecutati de copii sub 14 ani care vor injura limitele de push si ne vor omori la fiecare runda ca nu le place nicku nostru sau cine stie ce vis "eroic" au avut ei noaptea. Si sincer credeti-ma ca imi doresc libertate in joc, sa ma pot duce sa ii surprind pe tero aia care nu sunt in stare sa isi cumpare armele sa le fac o surpriza!

Facebook